Det består af en blanding af silikone, plastik og gummi, hvilket gør coveret særdeles slidstærk og modstandsdygtigt overfor alverdens slag og stød i din hverdag.

Fleksibelt TPU cover

Fleksibilitet og beskyttelse

Et TPU cover har mange fordele, men de to største er uden tvivl elasticiteten, der gør coveret fleksibelt og let at komme på din telefon. Mængden af plastik i coveret gør, at det er utrolig stabilt og uden problemer holder formen i hele sin levetid. Derudover giver materialet et superb greb om din telefon – Netop derfor er det utrolig populært til den glatte iPhone 6.

Holdbart og pænt

Et TPU cover har en høj holdbarhed, og materialeblanding er modstandsdygtig overfor fedtede fingre og ikke mindst stød, i tilfælde af, at du skulle være så uheldig at tabe din telefon.

Hvad betyder TPU?

TPU står for “Thermoplastic polyuretane” og er på dansk blot en betegnelse for plastikblandingen. I daglig tale er TPU et cover der er en mellemting mellem plastik og silikone, hvor du får det bedste fra begge verdener med et stærk cover, der kan klare lidt af hvert, men som samtidig er utrolig fleksibelt.

Hvordan vælger du det rette cover?

Hos inCover går vi meget op i, at vores kunder får det produkt der passer dem bedst muligt. Derfor har vi det mål at give så mange oplysninger som muligt om vores produkter, så du som kunde får lettere ved at træffe det rigtige valg. Hold øje med bloggen hvor vi løbende tilføjer flere smarte tricks, så du kan få mere ud af din telefon/tablet – Vil du være sikker på ikke at gå glip af smarte tips, tricks og gode tilbud, kan du med fordel tilmelde dig inCovers nyhedsbrev, og få det hele leveret direkte til din indbakke!

Er du interesseret i at få skiftet dit cover til en ny model, anbefaler vi dig at tage et kig på vores kæmpe udvalg af TPU covers – Vi har MANGE!