Kundeservice +45 42 90 31 37

Apple iPhone XS Max Cover

Beskyt din iPhone XS Max med et effektivt cover

Her hos inCover er vi eksperter i covers til telefoner, og derfor sørger vi også altid for at have et kæmpe udvalg af forskellige covers til iPhone XS Max, så du altid kan få den bedste og mest optimale beskyttelse af din telefon! Vi har i vores udvalg alt fra helt tynde og klassiske iPhone XS Max covers til de lidt større og mere design- og farverige covers – og alt sammen i forskellige materialer og farver. Vi har desuden udvalgt disse iPhone XS Max covers med stort fokus på kvalitet og pris, så du kan få den bedste kvalitet til en overkommelig pris! 

 

Et godt cover beskytter effektivt imod ridser og skrammer i hverdagen, og det er derfor ideelt at have et robust iPhone XS Max cover, hvis du måske i fremtiden tænker at sælge den videre. Et iPhone XS Max cover får telefonen til at fremstå i bedre stand, og så kan et cover være utrolig effektivt. 

 

Vi har i vores udvalg af iPhone XS Max covers et væld af muligheder – vi har f.eks. vandtætte covers, covers som dækker hele bagsiden og lidt til, og så selvfølgelig de mere klassiske og enkle covers i farver og designs.

 

Ønsker du at beskytte din iPhone XS Max yderligere, kan du med fordel kigge på skærmbeskyttelse til iPhone XS Max her >>

 

Læs mere om vores iPhone XS Max covers her >> 

 

Skjul filtre
Filtrer produkter

Side:
  1. 1
  2. 2

Side:
  1. 1
  2. 2

Stort udvalg af iPhone XS Max covers i flere materialer

I vores udvalg af iPhone XS Max covers har vi som nævnt forskellige materialer og farver, og det er egentlig blot et spørgsmål om smag, når det gælder om at vælge materiale af cover til din iPhone XS Max.

 

TPU: Dette er en form for gummi-materiale, som måske kan beskrives som en blanding af gummi og plastik. TPU er nemlig hårdt som plastik, men samtidig også blødt og fleksibelt som gummi. Dette materiale er især vældig populært hos vores kunder – især i de klassiske farver som sort, blå og gennemsigtig. 

 


Plastik: Hårdt materiale som du kender det. Et plastikcover holder sin form hele tiden, og det kan let klikkes på og tages af din iPhone XS Max. Derudover er det let at rengøre, da hårdheden og formen betyder at det er let at tage af. 

 

Silikone: Dette materiale er meget medgørligt, idet det kan foldes og strækkes efter vilje. Det giver ydermere et godt greb, men det kan være nødvendigt at investere i et nyt cover, da materialet over tid kan strækkes meget. 

 

Aluminium: Minder meget om plastik med sin hårdhed og evne til at holde formen. Det er dog stærkere end plastik, og samtidig giver det et stilfuldt og klassisk look til din iPhone XS Max grundet materialet.

 

Læder: Umiddelbart det dyreste materiale, men det er super holdbart og giver også et mere eksklusivt look end de andre covers. Læder beskytter samtidig også rigtig effektivt. 

 

Design dit eget unikke iPhone XS Max cover


Vi tilbyder dog også muligheden for at du selv kan designe dit eget iPhone XS Max cover med enten billede, tekst, logo eller tegning. Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser for dit unikke cover til iPhone XS Max cover. Du skal blot uploade filen til os, så vi kan designe dit helt eget specielle iPhone XS Max cover. 

 

Hvis du er interesseret i dette, så kan du læse mere om vores coverdesigner her >>