Kundeservice +45 42 90 31 37

Apple iPhone XS Max Trådløs Oplader

Smart trådløs iPhone XS Max opladning

Elsker du smarte løsninger hvor du undgår ledninger? Så skal du have fat i en trådløs oplader til din iPhone XS Max. Med en iPhone XS Max trådløs oplader er du ikke længere generet af en ledning der skal sidde i din telefon. Hav din trådløse oplader til at ligge på dit arbejdsbord, natbord eller måske ved siden af dig, når du sidder i sofaen og ser TV. Så kan du nemlig lægge din iPhone XS Max derpå, hver gang du ikke bruger den! På den måde slipper du for ledningen, der altid begrænser hvor langt, du kan gå med din iPhone XS Max imens den lader op. Din iPhone lader nemlig kun, når du ikke bruger den, og den ligger på den trådløse oplader.

Hos inCover.dk har vi naturligvis et stort udvalg af trådløse opladere til iPhone XS Max, så du kan finde en der passer ind i dit hjem, eller ser godt ud på kontoret. Tag et kig herunder og find en trådløs oplader til din iPhone XS Max og bliv lynhurtigt fri for kabelhelvede - Det er næsten utroligt så let det er at komme igang!
Skjul filtre
Filtrer produkter

Trådløse opladere til iPhone XS Max

Udviklingen indenfor opladere er fremadgående, men det nyeste er stadig trådsløs opladeplatforme,hvor du kan placere din nye iPhone XS Max, hvorefter batteriet vil blive opladt, du behøver altså ikke skulle bakse med det almindelige stik.

En trådløs oplader, oplader ikke din telefon bedre end en standard oplader, men friheden ved bare at kunne placere din telefon på platformen giver noget ekstraordinært og er med til at du får en bedre oplevelse af din nye telefon. Skal du ud og investere i en ny oplader kan du se vores udvalg af trådløse opladere herover, mon ikke der også er noget for dig!