Iphone 7 Farver

Byd velkommen til Apple iPhone 7 og iPhone 7 Plus

Apple præsenterede onsdag 7. september kl. 19 dansk tid deres nye duo af smartphones, iPhone 7 og iPhone 7 Plus og samtidig som en ekstra bonus, deres Apple Watch 2.

Der har i lang tid før præsentationen været flere rygter – og vi kan nu præsentere det (næsten) fulde overblik over ændringer og nye funktioner/tiltag, som Apple kan byde på.

To nye telefoner – og en tredje på vej?

I deres duo af nye smartphones præsenterede Apple henholdsvis iPhone 7 og iPhone 7 Plus. Den almindelige iPhone 7 vil komme til at minde om størrelsen af en iPhone 6, hvilket er 4.7”. Den anden telefon, iPhone 7 Plus, vil derimod komme til at være omkring de 5.5”, som minder om størrelsen af en iPhone 6 Plus.

Derudover vil der måske senere blive arbejdet på en ny telefon, iPhone 7 Pro, som skulle være sat til udgivelse en gang i 2017, som derved markerer 10-årsjubilæum for iPhones.

Men nok om det, og tilbage til de to telefoner, som Apple rent faktisk præsenterede – iPhone 7 og iPhone 7 Plus.

EarPods og AirPods

Både iPhone 7 og iPhone 7 Plus er blevet tyndere end deres forgængere, og dette skyldes til dels Apple’s beslutning om at fjerne det 3.5mm Jack-stik til høretelefoner – hvilket betyder at brugerne fremover skal benytte enten trådløse høretelefoner, høretelefoner med lightningstik eller en lightning-til-3.5mm-adapter (som vil komme med i købet af den nye iPhone 7). Dette er gode nyheder for musikelskeren, da det rent faktisk betyder at lydkvaliteten vil være meget bedre, og som nævnt kommer der en adapter med i løbet, så der er ingen grund til bekymring lige foreløbig.

Som et tilkøb præsenterede Apple også et nyt produkt, AirPods, som er trådløse In-EarPods, som skulle kunne afspille musik og lyd langt bedre.

Mere stilren bagside

Selve bagsiderne af de to telefoner er også blevet mere stilrene – idet at Apple effektivt har rykket de såkaldte ”antenne-streger” der var på tværs af telefonen til nu at være øverst og nederst på telefonen. Dette giver iPhone 7 og iPhone 7 Plus en mere glat og stilren bagside, hvilket er med til at give telefonerne et flottere design generelt.

Flere farver

Før iPhone 7 var mulighederne for ens telefon enten ”Silver, Gold, Rose Gold og Space Grey”. Apple har dog valgt at lancere 2 nye farver og i stedet tage deres ikoniske Space Grey ud. De to nye farver, Jet Black og Black, er to nye nuancer af den sorte farve, som giver telefonen et meget klassisk og elegant look.

iphone-7-farver

Støv- og vandtæt

Med det mere stilfulde, elegante og glatte design kan Apple derudover præsentere en større robusthed, der gør deres nye telefoner vandtætte, men kun i et mindre omfang. F.eks. har Apple integreret silikonefyld ved SIM-kort indgangen – blandt andet for at gøre telefonerne mere robuste, men også vandtætte til en vis grad. Ydermere kan Apple også annoncere at deres nye iPhone 7 og 7 Plus også er støvresistente.

Mere hukommelse og stærkere processor

Det er ikke nogen hemmelighed at de nyere IOS systemer kræver en større hukommelse og stærkere processor. Derfor har Apple i deres nye telefoner installeret stærkere processorer i form af A10, som gerne skulle gøre deres nye telefoner mindst en tredjedel hurtigere end tidligere. Dette er dermed den hurtigste iPhone med et rigtig stærkt og godt grafikkort.

Derudover kommer iPhone 7 med 2 GB ram, som vi kender det fra 6’eren, hvorimod iPhone 7 Plus kommer med 3 GB ram.

Batteritid

Som nævnt i vores tidligere blogindlæg har vi gættet på at Apple vil præsentere et større batteri i deres telefoner – og det er således også korrekt, men ændringen i sig selv kan ikke siges at være virkelig signifikant. Apple er gået fra 1715 mAh i deres iPhone 6 til 1960 mAh som værende det nye i deres iPhone 7. Dette er som nævnt ikke en stor forskel, men den forskel som virkelig kommer til at betyde noget for den nye Apple iPhone 7 er opladningstiden. For iPhone 7 Plus er de gået fra 2750 mAh i iPhone 6S Plus til nu at have 2910 mAh. Til sammenligning betyder det at iPhone 7 i gennemsnit har 2 timers mere batterilevetid end iPhone 6.

De to nye telefoner vil kunne komme til at oplade langt hurtigere med en ny teknologi, som allerede nu ses i Samsung-telefoner f.eks.

Kamera

iPhone 7 kommer desværre ikke med et dual-kamera som iPhone 7 Plus, men den kommer stadigvæk med et større og forbedret kamera, som vil gøre det muligt at kunne tage endnu flottere og bedre billeder end før. Sensorerne i iPhone 7 vil være bedre, og det vil betyde at den vil kunne lukke mere lys ind i linsen, og dermed tage bedre billeder. Den kommer derimod med et nyt 7 MP frontkamera til bedre selfies og bedre kvalitet ved FaceTime.

iPhone 7 Plus kommer derimod med et Dual-Kamera som noget helt nyt i deres telefoner. Dette nye dual-kamera betyder at du nu er i stand til at skifte mellem hvilket kamera du vil tage billeder med. Det ene kamera er et vidvinkels kamera, der vil fange mere af omgivelserne, mens det andet kamera er dét velkendte normale. iPhone 7 Plus har også fået optisk zoom op til 2 gange, og digital zoom op til 10 gange – og flere smarte funktioner, der gør det endnu lettere at tage flotte billeder.

De to telefoner kommer derimod med forbedrede LED-lys – faktisk 4 af dem, hvoraf de 2 er med ”varmt” lys og de 2 andre med ”koldt” lys, så du kan få den bedste farvebalance, når du tager billeder hvor der ikke er meget lys tilgængeligt.

Bedre lyd

De to nye telefoner vil også kunne afspille lyd meget bedre – især ved streaming af tv eller serier, hvor telefonen er vandret. Førhen var det et problem, når lyden blev afspillet i bunden af telefonen, men i de to nye iPhone 7 telefoner kommer lyden nu fra ”fronten” med stereo højtalere i bunden og toppen, så du altid er garanteret en god lyd, selvom du benytter den til opkald, streaming af tv eller serier eller noget helt tredje.

Ny hjem-knap

Apple præsenterede også i deres iPhone 7 og iPhone Plus en bedre hjem-knap, som er mere følsom. Dermed er den også bedre til respons fra din finger, når du benytter knappen. Denne teknologi er baseret meget på deres 3D touch, og dermed bevæger Apple sig væk fra den mekaniske knap.

Opsummering og afrunding

 

iPhone 7
iPhone 7 Plus
Display 4.7″ Skærm 5.5″ Skærm
Batteri 1960 mAh 2910 mAh
Kamera Almindeligt 12 MP Dual-kamera 12 MP
Processor A10 med 2 GB ram A10 med 3 GB ram

 

Begge telefoner er desuden uden det velkendte 3.5mm Jack-stik til blandt andet høretelefoner, og vil være tilgængelige med henholdsvis 32 GB, 128 GB og 256 GB hukommelse.

Derudover vil telefonerne være mulige at forudbestille fredag den 9. september, før de for alvor udkommer på markedet fredag den 16. september.

Alt i alt har Apple dermed præsenteret to meget spændende telefoner, og især iPhone 7 Plus må siges at have flere funktioner og nye tiltag, som gør det spændende at følge i fremtiden.

Hvad synes du om Apple’s præsentation og deres nye duo af smartphones, iPhone 7 og iPhone 7 Plus?

Kommenter gerne dine tanker om de to nye telefoner i feltet nedenunder.

 

This Post Has One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *