Crossfit 534615 640

Månedens app: Er du opdateret på de bedste fitness apps?

Der findes efterhånden mange forskellige fitness apps. For at du ikke skal prøve dem alle sammen af, har vi gjort det nemt for dig, og testet dem, samt udvalgt de tre bedste fitness apps. I dette indlæg kan du læse, om hvad de tre bedste fitness apps indeholder, samt vurderer hvad der passer til lige netop dig!

Der tre udvalgte fitness apps er beskrevet nedenfor:

MYFITNESSPAL

Du opretter dig på appen ved at skrive dit køn, din fødselsdag og vægt. Herefter indtaster du hvad du ønsker at tabe eller tage på. Hvis du ønsker at ændre dine oplysninger kan du gøre det under ”Min profil”.

MyfitnessPal er en app med mange forskellig funktioner. Appen sørger for at du kan følge med i hvad du indtager i løbet af dagen, samt hvilken form for motion du dyrker, og indbygget skridttæller.

Derudover kan du følge med i din ernæring, som er vist i dagsoversigt. Du kan også ligge opskrifter ind i appen.

LIFESUM

Lifesum er en app, som sørger for du får sat mål, forbliver motiveret, og at du kan se resultater. Lifesum hjælper dig med at blive sund, – hvordan det end er for dig.

Lifesum har tre mål som du kan vælge i mellem:

  • Bliv sundere
  • Tab vægt
  • Tage på

Du indtaster som det første om du er kvinde eller mand, din fødselsdag og vægt. Herefter indtaster du hvad du ønsker at tabe eller tage på, eller om du blot ønsker at blive sundere. Du kan til hver en tid ændre dine mål under ”Mig”.

Lifesum har en dagbog man følger dag for dag. Du har sat dig nogle mål, og de mål opnår du ved at skrive ned i appen hvad du spiser og drikker hver dag, samt hvilken form for motion du dyrker hver dag. Der er forskellige kategorier under morgenmad, frokost, snacks og aftensmad.

Du kan hele tiden følge med i, hvor meget du har spist, KCAL tilbage, samt hvor meget du har forbrændt. Derudover kan du se hvor mange kulhydrater, protein og fedt du har tilbage i løbet af en dag. Hver dag får man forslag til opskrifter fra Lifesum, specielt udvalgt til dig. Du kan også tilmelde dig diæter, med forskellige fokusområder.

Appen er personlig og bliver ikke offentliggjort. Appen er gratis, men du kan dog opgraderer til guld kategorien hvis du ønsker det.

FITNESSRADIO

Fitradio er en app med udelukkende musik til din træning. For mange mennesker er det bare mere motiverende at træne, når man hører musik!

Her finder du alle genre og det fedeste musik at træne til. Du kan finde musik specielt til løb, og gemme spillelister, samt numre til dine favoritter.

Det eneste du skal gøre er at oprette dig med navn, e-mail og oprette et kodeord.

 

Sports tilbehør til din smartphone i et stilet og praktisk design!

Vi har kigget på sports tilbehør til din smartphone. Der er et stort udvalg inden for samtlige smartphones. Alt sportstilbehør er i god kvalitet, stilet design og mange forskellige farver. På denne måde kan du både opnå at dit sportstilbehør er trendy samtidig med at det er praktisk. Og det må da siges at være en god kombination!

KØB SPORTSTILBEHØR? KLIK HER!

 

Har du afprøvet de tre apps? Skriv gerne i kommentarfeltet hvad din mening er omkring dem! 🙂 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *