Iphone 1067985 640

Er iPhone 7 og 7 plus vandtæt eller vandafvisende?

Vandtæt eller vandafvisende?

Apple har i udviklingen af iPhone 7 og 7 Plus haft fokus på støv og vand.  

Der har været meget omtale netop om emmet om iPhone 7 og 7 Plus er vandtæt. iPhone 7 og 7 Plus er ikke vandtæt men vandafvisende, den er derudover også støvafvisende. I følge IP67 certificeringen kan telefonen tåle en meter vand i max. 30 minutter. 

På denne måde undgår du, at din iPhone er helt død efter en tur i toilettet eller andre steder i forbindelse med vand. Mange har med sikkerhed prøvet at tabe sin iPhone i vand, og derefter ikke kunne tænde den igen. Og nu har Apple endelig fundet en løsning på dette, og det må siges at være godt nyt! 

Garanti

Apple har dog meddelt at den ikke er permanent støv- og vandafvisende. De udtaler at telefonen er modstandsdygtig over for vand, og vil aftage med tiden, og at dette ikke kan genskabes. Det er derfor ikke en del af garantien på din nye telefon, hvis ikke den overlever efter den har været i forbindelse med vand.

Du skal derfor ikke tage nogle chancer, for det er stadig dit eget problem hvis ikke telefonen overlever!  

Mangler du tilbehør til din iPhone 7 eller 7 Plus?

Der findes meget forskellige tilbehør til din iPhone 7 og 7 Plus. For at få det meste ud af din iPhone kan det med fordel betale sit at investere i ekstra tilbehør. Der findes for eksempel beskyttelsesfilm, sportstilbehør, covers, kameratilbehør og meget mere! Klik på nedenstående links for at gå direkte til alt tilbehør til iPhone 7 eller 7 Plus.

Alt tilbehør til iPhone 7!

Alt tilbehør til iPhone 7 Plus!

 

InCover har et stort udvalg af tilbehør til din smartphone eller tablet. 

Gå direkte til shoppen her!

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *