Iphone Question Mark

Hvad kan du forvente fra iPhone 7?

Vi har vendt kalenderen til år 2016. Et nyt år bringer masser af ændringer – nogle forventes, nogle er uventet. At Apple frigiver en ny iPhone 7 er helt sikkert, dog kan mange af de nye funktioner være uventet.

Som altid, ved en ny Apple udgivelse, er der en række rygter om, hvilke funktioner verden måske får at se. Intet kommer til at være officielt før engang i september, hvor Apple løfter sløret omkring enheden. Alligevel er rygter normalt gode indikatorer for, hvor Apple vil hen af.

Forsæt for at se nogle af de mest spændende ændringer, som du får med iPhone 7.

Intet Jackstik 

iphone 7 jackplug
Lad os starte med hvad der kunne være den største forandring, når det kommer til varig effekt. Denne tankegang har eksisteret i et par år nu, og en del af det er bare logik: Som iPhone bliver tyndere hvert år, vil 3,5 mm stik til hovedtelefoner til sidst ikke passe med designet. Se bare den nuværende 6S og 6S Plus – den er knap tyk nok til at rumme porten til hovedtelefoner, og Apple har signaleret ønsker om at gøre den nye iPhone tyndere.

Uden et Jackstik på enheden ville du være nødt til at bruge Bluetooth-hovedtelefoner eller købe et sæt bygget med et Apple Lightning stik. Det kan være en af grundene til, at Bluetooth-hovedtelefoner har klatret i popularitet og falder i pris. Fjernelsen af et stik til hovedtelefoner giver også mening, når man tænker på den seneste MacBook, som skyr hver havn, bortset fra USB Type-C. Med en tyndere profil, ville enhver iPhone 7 forventning være nødt til at antage, at stikket er på vej ud.


Iphone 7 mobiltilbehør?

Så snart iPhone 7 lander på markedet sørger vi for at udvide vores sortiment med tilbehør til telefonen. Hvis du ikke kan vente, kan du gemme disse sider i din browser, så kan du se så snart de lander på markedet.

 Liquid metal 

 iphone 7 chassis

Med alt denne snak om tykkelsen, er du måske bekymret for holdbarheden af den nye iPhone. Apple har allerede tænkt dette igennem. Siden 2010 har Apple opretholdt eksklusive rettigheder til at bruge Liquidmetal i sine produkter. Liquidmetal er glattere end glas, men mere holdbart end stort set alle metallegeringer. Med telefonens ramme bygget af Liquidmetal, vil en tyndere iPhone ikke at være mere skrøbelig. Med mange industri analytikere overbevist om, at udformningen af den nye iPhone ikke bliver tykkere, giver det mening, at Apple vil indarbejde et sådan holdbart materiale.


USB type-C

iphone 7 usb-c

Det ville ikke komme som en overraskelse, hvis Apple skifter til USB type-C i iPhone 7. Der er præcedens her i 2015 MacBook. Apple har gjort det klart, at de ser mange værdier i type-C.

Det kan dog være svært at forestille sig, at Apple opgiver Lightning standarden blot få år efter dens indførelse. Dog har Apple før vist, at de er villige til at opgive deres egne teknologier: Bare tag FireWire som et eksempel.
USB Type-C vil også åbne døren for flere eksterne enheder til indslag kompatibilitet med både Mac og de nye iPhones.


Forbedret 3D Touch 

Da Apple afslørede iPhone 6S-modellerne, sammenlignede de virkningen af 3D-Touch til multitouch. Det er en interessant teknologi, der stadig er relativt ung, hvilket betyder, at der er et ubegrænset antal uudnyttede anvendelsesmuligheder for det.

Med det i tankerne, er forbedret 3D Touch en af de mest logiske iPhone 7 forventninger. I den næste iPhone, kan vi forvente en mere detaljeret følsomhed i telefonens 3D Touch. Desuden bør iOS 10 have en udvidelse til funktionen.


Tre størrelser 

iphone 7 sizes

I årevis er Apple blevet ved deres 3,5-tommer formfaktor. I 2012 rokkede de en lille smule ved at indføre de fire-tommer iPhone 5 modeller. I 2014 skiftede Apple til 4,7 og 5,5-tommer skærme for bedre at reagere på resten af mobil markedet.

Nogle brugere finder de nuværende enheder for store, selv om rygterne siger, at Apple vil frigive en fire-tommer model. Selv om Apple ikke var parat til at indføre en sammen med en af de nyeste udgivelser af iPhone 6S og iPhone 6S Plus, ville det give mening ved den næste iPhone. Apple har nu haft tid nok til at måle forbrugernes interesser samt deres evne til at tilpasse sig. Mange af deres brugere bruger stadig den gamle iPhone 5S, den sidste af de fire-tommer iPhones. Ved at frigive en fire-tommer iPhone sammen med 7 og 7 Plus, kan Apple afdække sine indsatser med tilbud på alle ender af det mobile display spektrum.


OLED Display

Selvom Apple har påberåbt LCD-skærme i årevis, er der bedre teknologier. OLED-teknologien giver meget bedre farve og er mange gange mere effektiv end LCD-teknologi, men de har historisk set været vanskelige at få i den mængde, Apple kræver.

Nu ser det ud som om, det kan ændre sig. Analytikere har oplyst, at både Samsung og LG øger deres evne til OLED-display udvikling, og det er blevet bundet direkte til Apple. Men du skal måske dæmpe din begejstring lidt endnu, da der har været andre rapporter som tyder på, at Apple vil vente til 2018, før de vil indarbejde OLED-skærme.

Det er svært at tro, at Apple ikke ville være i stand til at købe dem i store nok mængder. Imidlertid er Apple kendt for at være krævende af sine leverandører, når det kommer til bestanddel kvalitet.


Konklusion

Der er ingen tvivl om, at 2016 bliver et spændende år. Med 6S og 6S Plus af vejen, er vejen ryddet for iPhone 7. Det er altid den mest spændende del på året, når det kommer til iPhones, fordi det er her, Apple lancerer nye designs og introducerer de mest avancerede nye funktioner.

Hvad synes du? Vil disse funktioner være nok til at tilfredsstille dine iPhone 7 forventninger, når den lanceres, eller er der noget mere, du ønsker? Del det med os i kommentarerne!


 

Flere iPhone nyheder?

Hold øje med bloggen hvor vi løbende tilføjer flere smarte tricks og nyheder, så du kan få mere ud af din iPhone – Vil du være sikker på ikke at gå glip af smarte tips, tricks og gode tilbud, kan du med fordel tilmelde dig inCovers nyhedsbrev, og få det hele leveret direkte til din indbakke!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *