IPhone 8

iPhone 8: Apple fejrer 10 års jubilæum med lanceringen af en premium iPhone

Har du hørt rygterne om den nye iPhone 8, der udkommer til efteråret 2017? Hvis ikke, så læs med nu!

Der er rigtig meget om snakken og mange siger, at den nye iPhone bliver noget af det vildeste! De fleste Apple fans glæder sig gevaldigt meget til lanceringen, og mon ikke mange allerede har sparet pengene sammen til at kunne købe den, når den engang udkommer til efteråret?

Lige nu er alt vi hører blot rygter, men der begynder dog allerede at tegne sig et billede af, hvor vi ender med den nye iPhone. Med informationerne, der er lækket fra de forskellige steder af Apple’s leverandører, kan vi allerede nu forvente, at mange af rygterne er sande.

Nogle af de helt store rygter går på, at den nye iPhone får et nyt design, hvor der vil være en større edge-to-edge skærm, som kommer til at gå helt ud til kanterne. Derudover får den også en af de fedeste og mest ventede funktioner: trådløs opladning! Sidst men ikke mindst kommer alle Apple-lovers til at kunne nyde godt af det nye og forbedrede kamera.

Design

design på en iPhone 8Hotte rygter:
– Edge-to-edge skærm
– Ny farve (brun/kobber)
– Glas eller keramik som bagside

Noget af det mest spændende, som mange glæder sig til at se, er designet på den nye iPhone. De oplysninger vi har fået indsamlet fortæller, at iPhone 8 kommer til at være i nogenlunde samme størrelse som iPhone 7, men dog lidt mindre og lidt tykkere.

Kanterne på den nye model forventes uændret. Dog tyder det på, at der på bagsiden vil være store forandringer. Rygterne siger, at bagsiden bliver lavet af glas eller af keramisk lignende materiale, og mon ikke det bliver flot? Vi glæder os hvert fald som aldrig før!

Et af de helt store samtaleemner er også, hvilke farver iPhone 8 udkommer i. Der går rygter om, at Apple med den nye iPhone lancerer en ny brun/kobber model til deres i forvejen store farvekollektion. Derudover forventes det også, at den udkommer i den velkendte sorte og sølv model.

Skærm

iPhone 8 skærmHotte rygter:
– 5,8-inch stor skærm, der går helt ud til kanten
– Ingen ”hjem” knap nederst i bunden på skærmen
– OLED skærm

Der rygtes, at den kommende iPhone 8 udkommer med en 5,8-inch edge-to-edge skærm, der vil fylde hele skærmens overflade. Det vil betyde, at brugeren kan nyde, at der ikke længere vil være synlige hvide eller sorte kanter på forsiden af telefonen. Ikke nok med det, så betyder det, at læseoplevelsen vil blive væsentligt forbedret, når man surfer på nettet og skal læse en artikel. Med en større OLED skærm, bliver udseendet på skærmen pænere og samtidig også mere læsevenlig. Man har set lignende skærm på Samsung Galaxy S8. Vi kan forvente, at den nye iPhone 8 får den samme skærm, dog med mindre buede kanter.

Med den nye skærm, betyder det at ”hjem” knappen bliver fjernet og erstattet med ansigtsgodkendelse i stedet. Det kan betyde, at vi ikke længere vil logge ind med fingerprint i fremtiden. Men hvem ved, for det kan også godt være, at der kommer en fingerprint sensor på bagsiden af iPhone 8 ligesom på Samsung Galaxy S8.

3D kamera med sensor til ansigtsgodkendelse

iPhone 8 kameraHotte rygter:
– Mulighed for Augmented Reality (AR) funktioner
– 3D sensor låser skærmen op
– Måske den eneste måde at låse iPhone op uden at indtaste koden

Med 3D kamera er mulighederne uendelige, og vi er ikke i tvivl om, at funktionerne bliver sjove og meget hjælpsomme. Kameraet vil kunne genkende ting og steder på få sekunder. Med 3D sensor på forsiden af telefonen, går der rygter om, at du kan stoppe notifikationslyde ved at kigge på telefonen.

Det betyder at hvis du på forhånd kigger på telefonens skærm, så vil lyden på din notifikation deaktiveres.

Pris på en iPhone 8 og lagerplads

Pris for iPhone 8Hotte rygter:
– iPhone 8 kommer til at ligge på ca. 10.000 kr.
– Lagerplads helt op til 512GB

Der rygtes, at iPhone 8 mindste lagerplads vil være på 64GB, mens de næste to vælg kan falde på henholdsvis 256GB og 512GB. Det er indtil videre den største lageringsmulig for iPhones.

Prisen for en iPhone 8 bliver lidt højere end de tidligere modeller. Det forventes, at prisen kommer til at ligge på omkring 10.000 kr.

Længere batteritid

iPhoneHotte rygter:
– Batteristørrelse på 3.770 mAh (iPhone 7 Plus har batteri på 2.900 mAh)
– Hurtigere opladning
– Trådløs opladning

Med længere batteritid, skal der nu ikke længere bekymres om, at telefonen løber hurtigt tør for strøm. Med det nye batteri på 3.770 mAh, vil batteritiden på iPhone 8 modellen være længere, da batteriet er både større og bedre end de tidligere modellers. Batteriet vil derudover kunne oplades trådløst, men denne mulighed siges først at kunne benyttes efter lanceringen. Funktionen vil blive bygget i iPhone 8, men pga. software forsinkelser, vil den trådløse opladningsfunktion først kunne bruges senere.

Lancering af iPhone 8

Lancering af iPhone 8Traditionelt set, lancerer Apple deres nye telefoner i september og sådan har det været længe og næsten med alle de iPhones, der er på markedet i dag. Dette lyder måske også gældende for denne generation af iPhone 8. Der rygtes, at Apple afholder lanceringsfesten tirsdag den 12. september.

**Vi vil gøre jer opmærksom på, at informationerne kommer fra rygter, og kan derfor ikke stilles til 100% sikkerhed. Og ved du andet, eller har du andre oplysninger, er du velkommen til at lægge en kommentar herunder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *