Phone 916392 640

Pas på din smartphone i vejrskiftet!

Dette blogindlæg er til dig, som gerne vil beskytte din enhed i den kolde tid. I indlægget vil du blive klogere på, hvorfor det er vigtigt at passe på den, samt få tips til hvordan du passer bedst muligt på din smartphone. Hvis ikke du passer på den kan det have store konsekvenser for din smartphone!

BESKYT DIN SMARTPHONE I VINTEREN

Generelt er enten for meget varme- eller kulde ikke godt for din smartphone. Derudover kan dette have konsekvenser for din smartphone hvis den først får varme og dernæst kulde. Det er derfor vigtigt at du er ekstra opmærksom på, hvordan du benytter din enhed i den kolde tid. 

I dette blogindlæg vil vi give dig tips til, hvordan du passer bedst muligt på din enhed i vejrskiftet.

FRA VARME TIL KULDE

Det du skal have særligt fokus på er, hvis du bruger din telefon meget ude, at der ikke danner sig for meget fugt. Dette kan for eksempel være, hvis du har varme fingre og benytter din smartphone, og derefter ligger den et sted hvor der er koldt. Der kommer derfor først varme og direkte kulde i forbindelse med den, og dette medfører fugt!

I forhold til sådanne skader dækker forsikringen ofte ikke, og det ville jo være rigtig ærgerligt hvis ikke man har haft det i tankerne.   

PAS PÅ BATTERIET I DIN SMARTPHONE

En anden vigtig ting at huske på er batteriet. Batteriet har hverken godt af for meget varme- eller kulde. Faktisk har batteriet bedst af, at være fuldt opladet inden du går ud i kulden. Det er bevist at din enhed mister hurtigere strøm når den udsættes for frostgrader. 

En Powerbank er smart at have med på farten, så løber du aldrig tør for strøm. KØB HER!

VANDTÆTTE COVERS

Ønsker du at være rigtig god ved din smartphone er et vandtæt cover den oplagte ide!

Et vandtæt cover er en god mulighed for at undgå at din smartphone bliver defekt. Der findes mange forskellige typer covers, som er vandtætte og til forskellige modeller.

Der findes også vandtætte mobilposer, som passer til alle smartphones. KØB HER!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *