Samsung Galaxy S7 2

Samsung præsenterer deres nye topmodeller

Alt om den nye Samsung Galaxy S7

Søndag aften d. 21. februar præsenterede Samsung endelig deres nye topmodeller, Samsung Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge. Prisen ligger i den høje ende, og du rådes derfor til at beskytte din telefon bedst muligt.

Telefonerne kommer med en masse lækre specifikationer, som du kan læse meget mere om i artiklen her.


Forudbestilling og pris

Samsung Vr Briller

Ved lanceringen gjorde Samsung det klart, at telefonen kan forudbestilles fra dags dato, og at den officielt udkommer i Europa omkring fredag den 11. marts. Derudover vil Samsung smide noget af et forudbestillingstilbud efter brugerne.

I hele forudbestillingsperioden (21. februar -10. marts) vil du få en gratis Samsung Gear VR (Virtual Reality) brille med. Med sådan en brille kan du opleve Virtual teknologien på egen hånd. VR brillen fungerer således at hele dit synsfelt dækkes af et 3D lignende billede fra din smartphone og samtidig registreres bevægelser fra sensoren. Prisen på et par VR briller ligger omkring de 1100 kr., så dette tilbud er virkelig noget, der batter.


Om telefonen

Batteriet

Enhver smartphone ejer kender situationen, du står og venter et vigtigt opkald, en vigtig mail eller måske en besked fra børnene om, hvor de er taget hen efter skole, men den lille indikator oppe i hjørnet af skærmen nærmer sig drastisk de sidste 10% batteri tilbage. Derfor er det første vi vil tage fat i, batteriet i den nye Samsung Galaxy S7. Kapaciteten af batteriet vil blive på 3.000 mAh hvor forgængeren havde en kapacitet på 2550. Batteriet er blevet testet og resultatet er at: batteriet kan holde i 2 dage, 1 time og 49 minutter. I denne test har skærmen været tændt i 4 timer og 32 minutter på 75% – dette er alt i alt et godt resultat. Batteriet i S7 Edge er 3600mAh.


Design

Samsung Galaxy S6 vs S7

Samsung Galaxy S6 & S7

 

Designmæssigt gik der i starten rygter om noget anderledes design, men de rygter er blevet modereret en del og de fleste kilder tæt på Samsung forventer, at Galaxy S7 får stort set samme design som forgængeren. Som I kan se på billedet er den største designmæssige ændring de afrundede kanter.


Skærm

Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7 og S7 Edge

 

Skærmen holdt sig på de 5,1 tommer med 2K-opløsning og af typen Super Amoled. Galaxy S7 Edge fik en skærm på 5,5 tommer. Skærmen kommer med en 3D Touch lignende teknik, hvor man kan navigere rundt i mobilen alt efter hvor hårdt man trykker på skærmen. I stedet for Corning Glass, den hårdføre skærmteknologi, så spekuleres der i, at Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge bliver udstyret med Samsungs egen nye skærmtype, Turtle Glass, der også skulle være mere hårdfør. Derfor kan telefonen dog stadig sagtens ødelægges ved et tab eller lignende – derfor råder vi de kommende brugere til at tage et kig på inCovers udvalg af skærmbeskyttelse til Samsung Galaxy S7, så du kan få mest ud af din nyindkøbte telefon.


Kamera

Kameraet kommer til at få 12 megapixels i stedet for 16 megapixesl som på Galaxy S6. Dette er ikke nødvendigvis en dårlig ting da der indbygget i kameraet er en række funktioner der garanterer at billedekvaliteten for den nye telefon bliver i top. Det er funktioner som en lille sensor der lader telefonen opfange mere lys så billeder i dårlig belysning bliver bedre. Derudover er kameraet udstyret med en optisk billedstabilisering, så du undgår rystende billeder og videoer.
Den får også en ny fotofunktion ved navn Vivid Photos, der gør, at du kan smide din lille kreation direkte op på Facebook som en GIF.


Processor, RAM og hukommelse

Så til det lidt mere tekniske, hvor alle måske ikke helt kan følge med.

Det blev en kæmpe succes, da Samsung brugte sin egen Exynos-processor i Galaxy S6 og S6 edge i den variant, der blev solgt i Danmark. Nu forsøger Samsung at gentage succesen med næste generations processor, der skal tage kampen op med smartphones med bl.a. Snapdragon 820.

I Galaxy S7 og Galaxy S7 edge sidder der således en Samsung Exynos 8890-processor bestående af 8 kerner i en såkaldt 4+4-konfiguration (også kendt som big.LITTLE).

De første 4-kerner går under navnet Exynos M1 og er Samsungs egenudviklede på 2,3 GHz, mens de resterende 4 er af Cortex A53-typen med en hastighed på 1,6 GHz. Alt efter behov slår de forskellige kerner til, så du får optimal ydeevne kontra batteritid.

Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge får 4 GB RAM.
Det vil ikke i denne omgang være muligt at få telefonen med over 32GB hukommelse, men det er der en ganske god grund til. Det vil nemlig være muligt at tilslutte et eksternt microSD-kort med op til 200 GB ekstra lagerplads.


Der er ingen tvivl om, at Samsungs Galaxy S7 og S7 Edge er verdensklasse telefoner og derfor ønsker du helt sikker at få mest ud af din nyindkøbte telefon – derfor kan du trygt bladre igennem inCovers hav af tilbehør til de nye telefoner. Vi garanterer at du finder noget du kan bruge.

This Post Has One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *