Woman Samsung Alpha Taking Picture 39000

TIPS TIL ANDROIDS NYESTE STYRESYSTEM

Google har udgivet det seneste styresystem Android 7.0 Nougat i august i år. Dette styresystem har givet brugerne en række nye muligheder!

I dette blogindlæg kan du læse alt om hvad Android 7.0 Nougat indeholder. Læs med her og få et overblik over styresystemet.  

MULTI WINDOW 

Med det nye multi window muliggøres det at have to skærme åbne. På denne måde kan du både være online på Facebook, samtidig med at du er igang med at besvare en sms.

VIRTUAL REALITY – DAYDREAM

Det forventes at der forekommer en stor udvikling inden for dette emne virtual reality. Med denne egenskab kan din telefon downloade alle typer apps, og følge med tidens tendenser i forbindelse med udviklingen af apps. 

DOZE ON THE GO

Doze on the go er en funktion der er blevet opgraderet. Dette er en funktion der sørger for, at have batterispare i telefonen. Dette var før kun en funktion der fungerede når telefonen lå flat ned på et bord. Denne funktion er derfor blevet opgraderet og kan nu sørge for at tilkoble batterisparefunktionen også når du går. Det er også derfor de har valgt at kalde denne funktion doze og the go efter udviklingen. 

SOFTWARE OPDATERING AUTOMATISK

Software opdatering er med det nye styresystem Android 7.0 Nougat blevet automatiseret. På denne måde skal du ikke selv gøre noget, for at din telefon bliver opdateret, da dette sker automatisk. Opdateringen træder derfor i kraft når du genstarter telefonen. Derudover vil opdateringen foregå i baggrunden, og du vil derfor ikke blive forstyrret af den i mens du er i gang med noget andet på telefonen.

ALLO OG DUO

Det nye styresystem Android 7.0 Nougat giver dig også muligheden for, at være tilkoblet googles nye kommunikationsapplikationer. Allo er en messenger app, hvor Duo er en app med fokus på video opkald. 

pexels-photo-177707

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *