Kundeservice +45 42 90 31 37

Design dit eget cover!

 

BEMÆRK! - Vi er på nuværend tidspunkt ikke i stand til at udføre denne service! Vi beklager mange gange!

Hos inCover har vi gjort det super nemt for dig at designe et cover med dit eget billede eller motiv! Du skal blot vælge din telefon, uploade dit billede og tilpasse det, så coveret ser ud som du ønsker - Og Vupti - Så har du i løbet af et par dage, et super lækkert cover i høj kvalitet, med dit helt eget motiv!Lav dit eget cover!

Vil du gerne skille dig lidt ud fra mængden eller ønsker du bare et sjovt og anderledes cover, så sæt dit personlige præg på dit cover med vores super lette cover-designer.
Vi har et bredt udvalg af tilgængelige modeller at designe til og mulighederne for tekst, billede eller motiv er endnu flere; Giv det som en sjov og personlig gave. Design et fælles cover til en anderledes polterabend. Få printet dit firmalogo på eller hvad du ellers måtte ønske. - Kun fantasien sætter grænser for udformningen på dit billede eller motiv - Nemt og enkelt du uploader bare det ønskede billede og retter til i vores editor.

Design dit eget iPhone cover hos inCover

Design et cover let, enkelt og ligetil

Design let og hurtigt dit helt eget individuelle cover hos inCover! - Du uploader blot dit billede og vælger din telefon, så sørger vi for resten. Et smart og personligt cover i god kvalitet, leveret direkte til dig på næsten ingen tid.


Hav altid familien med dig

Mange har et billede af deres kære som baggrundsbillede på deres telefon, det billede ser man i to sekunder mens man ser efter hvad klokken er, eller når man skal låse sin telefon op, resten af tiden er skærmen fyldt med apps, mails eller beskeder.
Du har i forvejen et cover på din telefon for at beskytte den, så hvorfor ikke få et cover med et billede der kan ses hele tiden, og ikke kun når du aktiverer din telefon? Med et speicaldesignet cover til iPhone 6 eller en af de mange, mange andre modeller, får du muligheden for lige netop det! Du får med et design cover beskyttet hele bagsiden og hjørnerne af din telefon, og mulighed for at udsmykke hele området med et billede af familien, hunden eller måske bilen? Det er kun dig selv der sætter grænsen!


Imponere vennerne med et fedt cover

Overrask dine venner med et cover hvor der er et portræt af dig eller dine venner, på den måde vil du altid have et sjovt minde med dig. Det er super nemt at lave dit eget cover, det eneste du skal er at følge guiden ovenover og vupti, nu har du lavet dit eget cover, der helt sikkert vil imponere dine venner

 

Et cover til hver dag i ugen

Når du først har prøvet at designe dit eget cover, får du helt sikkert blod på tanden og lyst til at prøve det igen! Det er oplagt at have forskellige covers til forskelligt humør, eller måske vil du gerne have et stilrent og enkelt cover til dagen på kontoret og så skifte til noget mere vildt om aftenen, når du skal i byen med veninderne eller vennerne? - Det er blot en af mange muligheder ved at lave dit eget cover! 

 

God kvalitet leveret lige til døren

Med et design selv cover fra inCover, garanterer vi du får et cover i super kvalitet med et tryk der kan klare lidt af hvert! Du skal naturligvis kun have det bedste, når du har taget dig tid til at finde det perfekte billede fra sommerferien, som er perfekt at have bag på din telefon - Du kan trygt overlade opgaven om at producere et fantastisk cover, til os - Vi er stolte af vores design covers, og det bliver du også!