Indkøbskurv

Winter Sale Spar 20% på alt! Gratis Fragt & Retur Levering i morgen

Facebook checker

Check om Facebook-siden er fusk!

Bag om Facebook checkeren


Idéen til en Facebook checker opstod ved frokostbordet på InCovers kontor, efter en diskussion om de mange falske konkurrencer, der ofte ses på Facebook. Ikke nok med, at det er super irriterende at blive snydt af de falske konkurrencer, og deltage i en masse ting, hvor man alligevel aldrig havde en chance for at vinde, så er det også ens personlige Facebook oplysninger, der kan risikeres at blive solgt videre til 3. parter. På den måde kan et enkelt "like" for at deltage i en konkurrence ende ud i ligegyldige annoncer og reklamer overload!
For at undgå at deltage i de falske konkurrencer findes der en masse guides/gode råd, man kan tjekke op på. Råd som:

 • Tjek hvornår siden er oprettet
 • Tjek hvor mange opslag siden har
 • Tjek om siden har en hjemmeside
 • Tjek Trustpilot
 • Tjek om stavning og tegnsætning er korrekt

...Og meget mere! Men hvem gider bruge tid på det? Hos InCover gør vi i hvert fald ikke, og derfor har vi samlet en masse råd/parametre (ligesom overstående) sammen i en stor maskine, der gør alt søge arbejdet for en, så man på nul komma fem kan tjekke, om en Facebook side er mistænkelig.

Sådan gør du


 1. Gå ind på den Facebook side, du har mistænkt for at være falsk
 2. Kopier URL'en fra Facebook (den der starter med "https://www")
 3. Sæt URL'en ind i Facebook checkeren
 4. Tryk på check side (den grønne knap)

Du kan nu se en score for Facebook siden samt informationer som antal likes, opslag, billeder, etc. Det er dog scoren, der giver dig det bedste billede af, om siden er et GO eller et NO GO.

Medaljerne


Hver Facebook side får tildelt en InCover medalje, der hjælper til med at indikere, hvor troværdig siden er. Får siden en bronze medalje, skal du være noget mere opmærksom på falske konkurrencer, end hvis siden får en sølv eller guld medalje!

Medaljeskalaen er opdelt således


 • 0 - 10 point = Bronze
  Øv! Bronze er den laveste score. Hvis du rammer denne score, når du tester en Facebook side, kan det være en god idé at undersøge siden nærmere.
 • 11 til 70 point = Sølv
  Vær vågen! En sølv side er ikke helt skidt - omvendt er det en bred skala. Vær opmærksom på, hvor lavt den testede side scorer på sølv skalaen. Hvis den kun lige kommer over 11, som er grænsen, kan det være du skal kigge en gang ekstra!
 • 71 til 100 point = Guld
  Bang! Guld - din side er helt i top. Der er ingen grund til bekymring. Du har fundet en side, der er oprigtig - og en konkurrence fra dem er helt sikkert reel! Hvad venter du på? Deltag!Har du spørgsmål til Facebook Checkeren, er du velkommen til at kontakte;

Cathrine Schrøder
Ansvarlig for InCover
css@firtal.com

Hvem er InCover?


InCover.dk blev etableret i 2009 af 2 kammerater fra Nordjylland. Kontor og lager var dengang lokaliseret i Aalborg.

Vi dækker Skandinavien