Kundeservice +45 42 90 31 37

Huawei P20 Pro Beskyttelsesfilm

Pas godt på din Huawei P20 Pro skærm med god skærmbeskyttelse

Skærmen på din Huawei P20 Pro er helt essentiel, det er uden tvivl den vigtigste og mest brugte del, og bliver som regel udsat for lidt af hvert. For at give dig den bedste oplevelse har din Huawei P20 Pro monteret en skærm af mere eller mindre hårdt glas fra fabrikken, så du helt naturligt har følelsen af, at have den bedst mulige føling med din Huawei P20 Pro, der er dog et problem, og det er at glas, desværre, ikke altid er det bedste valg, når det kommer til kampen mod skarpe genstande, eller hvis din Huawei P20 Pro skulle blive udsat for en tur på gulvet. Det har vi dog hos inCover råd for!

Undgå ridser, skrammer og mærker i din Huawei P20 Pro skærm!

Vi er specialister i skærmbeskyttelse, og fører derfor et stort udvalg af skærmfilm, hærdet glas og flydende nano beskyttelse. Vi sætter en ære i at have til så mange modeller som overhovedet muligt, og derfor har vi naturligvis også skærmfilm og anden skærmbeskyttelse til din Huawei P20 Pro. Alle disse forskellige typer af skærmbeskyttelse, har det tilfælles at de er skabt, for at passe så godt på din Huawei P20 Pro skærm som overhovedet muligt, så du kan undgå de trælse mærker, hakker og småskræmmer der kommer i din skærm ved daglig brug.

Ultra tynd skærmbeskyttelse til Huawei P20 Pro

Nu tænker du måske at en skærmfilm eller et lag hærdet glas på din Huawei P20 Pro må være træls da det giver et ekstra lag oven på skærmen, men sandheden er, at producenterne i dag er blevet så gode, at de kan lave nogle ultra tynde skærmfilm og hærdet glas skærmbeskyttere, som du ikke ænser er monteret! Til gengæld bliver du uendeligt glad for at du har monteret skærmbeskyttelse på din Huawei P20 Pro, den dag den tager en tur ud af lommen og rammer jorden, for i stedet for en revnet eller krakaleret skærm på din Huawei P20 Pro, er det skærmbeskyttelsen der har taget slaget, og du kan let skifte den til en ny, frem for den dyre reparation af din Huawei P20 Pro skærm.

Skjul filtre
Filtrer produkter

Skærmfilm, hærdet glas eller flydende nano til din Huawei P20 Pro?

Når du ser på skærmbeskyttelse til din Huawei P20 Pro, kan det godt være svært at vælge, hvad der lige præcis passer til dine behov. Kort sagt er en skærmfilm, fra eks. Yourmate, en superstærk ultra tynd plastik film, der beskytter mod ridser og skræmmer. Den er ikke lige så modstandsdygtig overfor eks. slag som en skærmbeskytter i hærdet glas. En PanserPro skærmbeskytter i hærdet glas til Huawei P20 Pro sikrer mod slag, ridser og skræmmer, og er den absolut stærkeste løsning på markedet, når du vil passe godt på din Huawei P20 Pro skærm, den tager let imod en tur på gulvet, og skulle den gå i stykker, er den meget lettere, og billigere at skifte, end den originale skærm på din Huawei P20 Pro. Den er en smule tykkere end skærmfilmen, men følingen og beskyttelsen er helt i toppen af skalaen. Den flydende nano beskyttelse, smører du på din Huawei P20 Pro skærm, hvorefter det hærder, og bliver ca. Lige så hårdt som skærmfilmen. Denne type beskyttelse er god til at sikre sig mod hverdagens mindre ridser og skræmmer, men ikke mod de større og skarpere genstande du kan komme ud for, og er derfor heller ikke en perfekt beskyttelse, i tilfælde af din Huawei P20 Pro skulle ryge ud over bordkanten.

Under alle omstændigheder finder du hos inCover et stort udvalg af forskellige typer skærmbeskyttelse til din Huawei P20 Pro!