Indkøbskurv

iDeal Of Sweden iPhone X / Xs Fashion Case Golden Blush Marble

Varen er udgået
  • Lagerstatus

    Udgået
  • Gratis Fragt & Retur

    30 dages returret

På dette eksklusive cover til iPhone X / iPhone XS fra iDEAL OF SWEDEN med super flot print.

Dette iPhone X / iPhone XS cover kan bruges sammen med etuier og holdere der understøtter magnet, efterom der er en magnet i coveret. Den guldfarvede plade i bunden på bagsiden med iDeal Of Swedens logo giver coveret en ekstra ekslusiv detalje.

Med dette iPhone X / iPhone XS cover vil din telefon skille sig ud fra mængden. Samtidig med at få din telefon til at se flot ud, så beskytter dette cover selvfølgelig også din telefon mod ridser og skrammer. Du kan benytte alle indgange som; oplader, høretelefoner osv. og knapper, mens coveret er på. 

Med et moderigtigt cover fra iDeal of Sweden Fashion linjen kan du få et cover der passer lige til din personlighed og stil - uden at gå på kompromis med beskyttelse af telefonen. 

Coveret er fremstillet i fleksibel, men stærk og holdbart plast, og indersiden af coveret er foret med ruskind for at forhindre ridser.

Alle mode covers er en del af iDeal Concept og kompatibel med deres tasker og magnetisk holdere.

EAN 7340168709302 Vare nr. 4157284029 Type Bagside Cover Brand IDEAL OF SWEDEN Farve Multi / Mønster / Motiv Materiale Plastik Feature Magnetisk Cover