Indkøbskurv

Huawei Honor 10 Cover - Skærmbeskyttelse - Oplader

Huawei Honor 10

Huawei Honor 10 Cover og Skærmbeskyttelse

Lige her finder du de Bedste Huawei Honor 10 Covers INCOVER kan tilbyde. Uanset hvilken type Cover eller Skærmbeskyttelse til Huawei Honor 10 du ønsker kan du finde det hos INCOVER. Vælg hvilken type Tilbehør til Huawei Honor 10 som du ønsker ved at bruge filtrene.

Sortering
Sortering
Tilbud
Pris (lav til høj)
Pris (høj til lav)
Nyeste
Best Sellers
120
240
360
Alle
  1. - 20 %
    Tech-Protect Vandtæt Universal Cover Maks Størrelse 175 x85 mm - Sort

    Tech-Protect Vandtæt Universal Cover Maks Størrelse 175 x85 mm - Sort

    Tilbudspris 319,20 kr Normalpris 399,00 kr
  2. - 20 %
    Tech-Protect Universal Waterproof Case Etui - Sort / Gennemsigtig (Maks. Mobil: 163 x 90 x 10 mm)

Huawei Honor 10 Cover

Med et cover til Huawei Honor 10 beskytter du din telefon mod de værste ridser og slitage fra hverdagens brug. Når du benytter et Huawei Honor 10 bagside cover beskytter du både bagsiden og kanterne af din telefon, og skulle du komme til at tabe den mens du har dit bagside cover til Huawei Honor 10 på, så vil coveret tage det meste af skaden, og derved minimerer du risikoen for at din telefon tager skade. Med et Huawei Honor 10 flip cover med standerfunktion kan du nemt stille din mobil på højkant til når du skal se film og videoer.

 

Huawei Honor 10 Skærmbeskyttelse

Du har sikkert oplevet at skærmen på din mobil gik i stykker efter den tog en tur på gulvet, og det er selvfølgelig rigtig træls når det sker, men heldigvis kan det undgås. Når du bruger skærmbeskyttelse til Huawei Honor 10 beskytter du skærmen på din mobil mod hverdagens ridser, stød og slid. Skulle din mobil ryge på gulvet mens den har beskyttelsesglas til Huawei Honor 10 på, så vil glasset absorberer det meste af skaden fra faldet, hvilket betyder at skærmen på din mobil forhåbentlig forbliver intakt.