Indkøbskurv

iPhone 13 Cover - Skærmbeskyttelse - Oplader

iPhone 13

iPhone 13 Cover og Skærmbeskyttelse

Stort udvalg af covers til iPhone 13. Her hos INCOVER finder du et et unikt sortiment af covers, skærmbeskyttelse og andet tilbehør til iPhone 13. Vælg blot det cover eller det panserglas til iPhone 13 som du foretrækker. 

Filter
Sortering
Sortering
Tilbud
Pris (lav til høj)
Pris (høj til lav)
Nyeste
Best Sellers
120
240
360
Alle
Side
 1. - 20 %
  iPhone 14 / 13 Bagside Cover ESR Project Zero Slim Clear Case - Gennemsigtig

  iPhone 14 / 13 Bagside Cover ESR Project Zero Slim Clear Case - Gennemsigtig

  Tilbudspris 79,20 kr Normalpris 99,00 kr
 2. - 20 %
  iPhone 14 / 13 Bagside Cover ESR Air Armor Clear Hard Case - Gennemsigtig

  iPhone 14 / 13 Bagside Cover ESR Air Armor Clear Hard Case - Gennemsigtig

  Tilbudspris 103,20 kr Normalpris 129,00 kr
Side

iPhone 13
Hvert år kommer Apple med en ny opgradering til deres iPhone-serie, og iPhone 13 er ikke en undtagelse. Apple er kendt for at lave high-end produkter, og derfor kan det være en fordel at have en god beskyttelse til iPhone 13. Med et bredt udvalg at produkter, har INCOVER helt sikkert noget til din mobil.

iPhone 13 Cover

Der er ingen der ønsker, at få ridser, skrammer eller flænger i deres iPhone. Disse skader bidrager til at ødelægger det flotte eksklusive Apple design, sænker værdien og foringer den generelle brugsoplevelse. Den bedste måde at undgå dette, er ved at beskytte din mobil med f.eks. et iPhone 13 cover. Hos INCOVER har vi et bredt sortiment og mange forskellige typer covers – blandt andet bagside covers, flip covers og håndværker covers til iPhone 13. Hvis du ønsker at gøre din mobil mere personlig, har vi mange forskellige covers med farverige og unikke designs. Er du derimod interesseret i at bibeholde mobilens originale eksklusive design tilbyder vi også diverse forskellige gennemsigtige covers til iPhone 13. Hvis du ønsker en 360 graders beskyttelse, vil et iPhone 13 flip cover eller diverse iPhone 13 håndværker covers passe perfekt til dit behov.

iPhone 13 Skærmbeskyttelse

For at undgå at ødelægge din skærm med ridser eller flænger kan du skaffe dig en iPhone 13 skærmbeskyttelse. Om du ønsker massiv hærdet glas eller tynd beskyttelsesfilm, har vi et kæmpe udvalg af skærmbeskyttelse til iPhone 13 i forskellige former, styrker og designs. Du kan blandt andet vælge et iPhone 13 beskyttelsesglas med sort ramme, der går i ét med mobilens design og er meget diskret. Vi har også privacy beskyttelsesglas til iPhone 13, som sikre at folk ikke kan smugkigge.

iPhone 13 Tilbehør

Her hos INCOVER.DK finder du et kæmpe udvalg af spændende og brugbart tilbehør til iPhone 13. Vi har her på siden sørget for at finde tilbehør, der er sikret kompatibel med iPhone 13. Dette kan være alt fra kabler, opladere, trådløse opladere, eller headset. Klik ind på siden for at finde hele vores sortiment af iPhone 13 tilbehør.