Indkøbskurv

Winter Sale Spar 20% på alt! Gratis Fragt & Retur Levering i morgen

iPhone 13 Pro

iPhone 13 Pro

iPhone 13 Pro Cover og Skærmbeskyttelse

Stort udvalg af covers til iPhone 13 Pro. Her hos INCOVER finder du et et unikt sortiment af covers, skærmbeskyttelse og andet tilbehør til iPhone 13 Pro. Vælg blot det cover eller det panserglas til iPhone 13 Pro som du foretrækker. 

Filter
Sortering
Sortering
Pris (lav til høj)
Pris (høj til lav)
Nyeste
Best Sellers
120
240
360
Alle
Side
 1. -9%
  Spigen iPhone 13 Pro Quartz Hybrid Cover - Mat Gennemsigtig

  Spigen iPhone 13 Pro Quartz Hybrid Cover - Mat Gennemsigtig

  Tilbudspris 199,00 kr Normalpris 219,00 kr
 2. -6%
  iPhone 13 Pro Vivanco Super Slim Bagside Cover - Gennemsigtig

  iPhone 13 Pro Vivanco Super Slim Bagside Cover - Gennemsigtig

  Tilbudspris 159,00 kr Normalpris 169,00 kr
 3. -5%
  iPhone 13 Pro Vivanco Rock Solid Bagside Cover - Gennemsigtig & Sort

  iPhone 13 Pro Vivanco Rock Solid Bagside Cover - Gennemsigtig & Sort

  Tilbudspris 179,00 kr Normalpris 189,00 kr
Side

iPhone 13
Hvert år kommer Apple med en ny opgradering til deres iPhone-serie, og iPhone 13 er ikke en undtagelse. Apple er kendt for at lave high-end produkter, og derfor kan det være en fordel at have en god beskyttelse til iPhone 13. Med et bredt udvalg at produkter, har INCOVER.DK helt sikkert noget til din mobil.

iPhone 13 Cover

Der er ingen der ønsker, at få ridser, skrammer eller flænger i deres iPhone. Disse skader bidrager til at ødelægger det flotte eksklusive Apple design, sænker værdien og foringer den generelle brugsoplevelse. Den bedste måde at undgå dette, er ved at beskytte din mobil med f.eks. et iPhone 13 cover. Hos INCOVER.DK har vi et bredt sortiment og mange forskellige typer covers – blandt andet bagside covers, flip covers og håndværker covers til iPhone 13. Hvis du ønsker at gøre din mobil mere personlig, har vi mange forskellige covers med farverige og unikke designs. Er du derimod interesseret i at bibeholde mobilens originale eksklusive design tilbyder vi også diverse forskellige gennemsigtige covers til iPhone 13. Hvis du ønsker en 360 graders beskyttelse, vil et iPhone 13 flip cover eller diverse iPhone 13 håndværker covers passe perfekt til dit behov.

iPhone 13 Skærmbeskyttelse

For at undgå at ødelægge din skærm med ridser eller flænger kan du skaffe dig en iPhone 13 skærmbeskyttelse. Om du ønsker massiv hærdet glas eller tynd beskyttelsesfilm, har vi et kæmpe udvalg af skærmbeskyttelse til iPhone 13 i forskellige former, styrker og designs. Du kan blandt andet vælge et iPhone 13 beskyttelsesglas med sort ramme, der går i ét med mobilens design og er meget diskret. Vi har også privacy beskyttelsesglas til iPhone 13, som sikre at folk ikke kan smugkigge.