Indkøbskurv

iPhone 5/5S Cover - Skærmbeskyttelse - Oplader

iPhone 5/5S

iPhone 5/5S Cover og Skærmbeskyttelse

Lige her finder du de Bedste iPhone 5/5S Covers INCOVER kan tilbyde. Uanset hvilken type Cover eller Skærmbeskyttelse til iPhone 5/5S du ønsker kan du finde det hos INCOVER. Vælg hvilken type Tilbehør til iPhone 5/5S som du ønsker ved at bruge filtrene.

Sortering
Sortering
Tilbud
Pris (lav til høj)
Pris (høj til lav)
Nyeste
Best Sellers
120
240
360
Alle
  1. - 20 %
    iPhone SE / 5 / 5s dbramante1928 Lynge Ægte Læder Cover m. Aftageligt Cover Sort

    iPhone SE / 5 / 5s dbramante1928 Lynge Ægte Læder Cover m. Aftageligt Cover Sort

    Tilbudspris 159,20 kr Normalpris 199,00 kr

iPhone 5 Cover

Der findes et hav af forskellige iPhone 5S covers, som alle har ét formål - netop at beskytte din iPhone 5S bedst muligt. Du kan gå på udkig efter covers til bagside og for- og bagside i forskellige farver og materialer. INCOVER giver dig mulighed for at vælge lige netop det cover til iPhone 5, som du bedst kan lide.

Bagside covers til iPhone 5S er som regel produceret i forskellige slags plastik eller silikone. Er du til funktionelle covers, kan du da overveje et flipcover til iPhone 5, da disse covers er designet med lommer til kreditkort og pengesedler, hvilket er smart, og gør hverdagen meget nemmere.

 

iPhone 5S Skærmbeskyttelse

Hos INCOVER har vi også skærmbeskyttelse til iPhone 5. Der tilbyder vi både beskyttelsesfilm og hærdet glas til iPhone 5 på vores hjemmeside. Det er meget ærgerligt, hvis ens iPhone bliver fyldt med ridser og skrammer, men ved at anskaffe skærmbeskyttelse til iPhone 5S, kan du minimere risikoen for, at skærmen bliver ødelagt.