Indkøbskurv

iPhone 8 Plus Cover - Skærmbeskyttelse - Oplader

iPhone 8 Plus

iPhone 8 Plus Cover og Skærmbeskyttelse

Lige her finder du de Bedste iPhone 8 Plus Covers INCOVER kan tilbyde. Uanset hvilken type Cover eller Skærmbeskyttelse til iPhone 8 Plus du ønsker kan du finde det hos INCOVER. Vælg hvilken type Tilbehør til iPhone 8 Plus som du ønsker ved at bruge filtrene.

Sortering
Sortering
Tilbud
Pris (lav til høj)
Pris (høj til lav)
Nyeste
Best Sellers
120
240
360
Alle

iPhone 8 Plus Cover

iPhone 8 Plus er, som navnet antyder, den største 8’er model. Med en skærm på 5,5 tommer og skærmopløsning på 1920 x 1080 er iPhone 8 Plus god til streaming af videoer, film og læsning af e-bøger.

Med et cover til iPhone 8 Plus fra INCOVER kan du beskytte din iPhone godt og grundigt. Du har mulighed for at vælge covers, som er lavet i forskellige materialer og farver, så der er covers til enhver smag. Hvad end det er et almindeligt bagcover til iPhone 8 Plus i plastik eller læder, kan du glæde dig over det store udvalg. En anden mulighed er et iPhone 8 Plus håndværker cover, som er stærkere end almindelige covers. Et populært valg hos dem, der ønsker 360 graders beskyttelse er et flip cover iPhone 8 Plus. Det dækker begge sider af telefonen og giver derfor suveræn beskyttelse. Der er desuden plads til både kreditkort og kontanter i coveret.

 

iPhone 8 Plus Tilbehør

INCOVER rummer et af Danmarks bedste udvalg af ekstraudstyr og iPhone tilbehør. Tjek udvalget ud og find et iPhone kabel, iPhone 8 Plus høretelefoner eller en iPhone 8 Plus powerbank.

 

iPhone 8 Plus Skærmbeskyttelse

Undgå ridser, skræmmer og flænger i skærmen ved at bruge iPhone 8 Plus skærmbeskyttelse. Det er næsten dumt ikke at bruge, da det er så tyndt, at man næsten ikke lægger mærke til det. Alligevel er skærmbeskyttelse til iPhone 8 Plus ridseresistent og minimerer risikoen for at slag gør stor skade. Der findes også beskyttelsesfilm til iPhone 8 Plus, som er tyndere og af plastik i stedet for glas.