Indkøbskurv

iPhone XS Cover - Skærmbeskyttelse - Oplader

iPhone XS

iPhone XS Cover og Skærmbeskyttelse

Lige her finder du de Bedste iPhone XS Covers INCOVER kan tilbyde. Uanset hvilken type Cover eller Skærmbeskyttelse til iPhone XS du ønsker kan du finde det hos INCOVER. Vælg hvilken type Tilbehør til iPhone XS som du ønsker ved at bruge filtrene.

Sortering
Sortering
Tilbud
Pris (lav til høj)
Pris (høj til lav)
Nyeste
Best Sellers
120
240
360
Alle
Side
Side

iPhone XS Cover

iPhone XS er lillebroren til iPhone XS Max og er en særdeles brugervenlig smartphone, som ikke fylder meget i bukselommen og sagtens kan betjenes med en hånd.

 

iPhone XS Cover

Et iPhone XS cover giver dig den beskyttelse, du står og mangler. Et bagside cover til iPhone XS vil naturligvis beskytte hele bagsiden mod slag og ridser, mens et flip cover vil yde 360 graders beskyttelse. Hvis du ønsker er funktionelt cover med plads til kreditkort, kan du med fordele købe et flip cover til iPhone XS. Dette er et cover med pung, som ofte er produceret i læder og er dermed både funktionelle og i lækre designs.

 

iPhone XS Skærmbeskyttelse

Tilkøber du et iPhone XS PanzerGlass, er du godt dækket ind hvad angår beskyttelse. Et hærdet glas absorberer nemlig størstedelen af et eventuelt tab, og din skærm vil dermed ikke gå i stykker. På denne måde beskytter du både din iPhone XS og slipper for at betale for en dyr skærmreparation.