Indkøbskurv

Winter Sale Spar 20% på alt! Gratis Fragt & Retur Levering i morgen

LG G5 Cover

LG G5 Cover

Cover til LG G5 finder du lige her. Vælg præcis det cover eller den case til LG G5 som passer til dine ønsker og behov. Hos INCOVER er der altid masser af forskellige flotte og funktionelle LG G5 Covers at vælge imellem.

Sortering
Sortering
Pris (lav til høj)
Pris (høj til lav)
Nyeste
Best Sellers
120
240
360
Alle
LG kom virkelig med deres A-Game ved dette års MWC 2016. LG G5 er et seriøst bud på den komplette Smartphone,  med sin always-on display og modulær add-on koncept. 

Derfor vil vi også kun råde dig til, hvis du har investeret i denne supermobil også at passe på den. Du finder her på siden et bredt udvalg af Covers til LG G5, vi garantere at der er noget til din smag og prisklasse. Gennem et længere samarbejde med vores leverandører har vi finkæmmet markedet for kvalitet Covers til lave priser, Du får hos inCover et LG G5 Cover i god kvalitet og til rige gode priser. Vi er så sikre på, at du kan bruge vores produkter, at vi tilbyder 365 dages bytte -og returret på alle LG G5 Covers! 
 

Se vores brede udvalg af covers til LG G5

Hos inCover kan vi tilbyde dig, LG G5 covers i flere varianter, er du ude efter et LG G5 læder cover, et TPU cover eller et helt normalt plastik cover, så kan du finde dem her! 
Rul igennem vores brede udvalg af LG G5 Covers herunder, vi er sikre på at du ikke bliver skuffet.  Skulle der være noget du synes vi mangler er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservice på tlf. 7199 6363 vi lytter altid til vores kunder! 

Vil du vide mere om vores forskellige covers, kan du læse mere her
 

Bredt udvalg af LG G5 Covers

Det er næsten umuligt at slide en telefon op uden at have tabt den på et givent tidspunkt, og lander telefonen forkert, kan selv det mindste fald ødelægge din telefon! Med et Cover kan du undgå dette, vi forhandler på siden et bredt udvalg af forskellige LG G5 Covers, om du ønsker et i Plastik, silikone, TPU eller læder, så har vi dem her!  Har vi ikke, det Cover du leder efter, er alt, du skal gøre, at skrive en mail eller ringe til vores kundeservice, så ser vi på det! 

 

Har du problemer med, at finde ud af hvilket materiale du skal vælge dit nye LG G5 Cover i?
Vi har hos inCover lavet en lille Guide over hvilke materialer, der er hvad og hvilken fordel, de hver især giver din telefon. Du kan læse hele indlægget lige her.

 

Billige LG G5 Covers 

Har du skulle punge ud for at købe den nye LG G5, behøver du ikke også skulle af med en formue for at beskytte den. Hos inCover finder du et bredt udvalg af billige LG G5 Covers. Vi er ikke gået på kompromis med kvaliteten på trods af de billige LG G5 Covers, vi har blot et rigtig stærkt samarbejde med vores leverandører, der sikre os gode indkøbspriser, hvilket i sidste ende kommer dig til gode!

 

 

Skærmbeskyttelse + Cover til LG G5

Vil du være helt sikker på, at få det maksimale ud af din nye telefon, kan vi hos incover kun råde dig til ikke blot at investere i et cover, men både skærmbeskyttelse og Cover. Med denne kombination er du sikker på, uanset hvilken måde du taber din telefon på, vil enten skærmbeskyttelsen eller coveret tage stødet og skrammerne, din nye telefon kommer på denne måde til at leve længere, og du får i sidste ende mere for pengene, ved blot at investere et par 100kr på beskyttelse til LG G5
Se vores udvalg af skærmbeskyttelse til LG G5 her