Indkøbskurv

OnePlus 8 Cover

OnePlus 8 Cover

Cover til OnePlus 8 finder du lige her. Vælg præcis det cover eller den case til OnePlus 8 som passer til dine ønsker og behov. Hos INCOVER er der altid masser af forskellige flotte og funktionelle OnePlus 8 Covers at vælge imellem.

  1. OnePlus 8 Plast Cover - Hvid

    119,00 kr
  2. OnePlus 8 Plast Cover - Rød

    119,00 kr
  3. OnePlus 8 Plast Cover - Guld

    119,00 kr
Side

OnePlus 8 Cover

Det er altid en god ide at beskytte sin telefon med et OnePlus 8 cover, da det forøger chancen for at din telefon ikke kommer til skade eller får ridser når den bliver tabt eller får slag. Et cover til OnePlus 8 giver ikke blot beskyttelse til telefonen den giver den også et helt nyt look, så hvis du er blevet træt af udseendet på din telefon eller dit gamle OnePlus 8 cover så kan du bare skifte det ud med et nyt. Uanset om du bedst kan lide gennemsigtige, neutrale eller farverige covers til OnePlus 8 så har vi her på INCOVER noget for enhver smag.

 

OnePlus 8 Flip Cover

Et OnePlus 8 flip cover er et rigtig godt valg til dig der ønsker et cover med mange smarte funktioner samt 360° graders beskyttelse. Når et flip cover til OnePlus 8 er lukket sammen beskytter frontklappen skærmen mens resten af coveret beskytter bagsiden af telefonen. inde i et flip cover til OnePlus 8 finder man i højre side det cover hvori man skal placere sin telefon, i venstre side finder man nogle kortholdere som passer til kørekort, kreditkort m.m. bag ved dem kan der være et stort bagrum som har plads til sedler, kvitteringer eller andet. Derudover har et OnePlus flipcover en stabil standerfunktion som er meget belejlig hvis man ønsker at se film, serie m.m. på sin smartphone. Man kan finde OnePlus 8 læder flip covers som er lavet af ægte eller kunst læder hvilket giver et klassisk look samtidig med at det er meget behageligt at holde om.

 

OnePlus 8 Læder Cover

læder covers giver altid et rigtig cool og stilrent look som matcher med de fleste outfits og accessories, derfor er et OnePlus 8 læder cover også et godt valg af cover. Læder covers til OnePlus 8 findes både som bagside- og flipcovers. Covers af læder er desuden oftest meget bløde at holde om og duften af læder kan mange mennesker god lide. Et ægte læder cover fås oftest kun i hvid, sort eller brun. Men mange OnePlus 8 covers der er lavet af kunstlæder kan findes i rigtig mange forskellige farver også med smarte motiver.