Indkøbskurv

OnePlus 9

OnePlus 9

OnePlus 9 Cover og Skærmbeskyttelse

Stort udvalg af Covers til OnePlus 9. INCOVER tilbyder et unikt sortiment af covers, skærmbeskyttelse og andet Tilbehør til OnePlus 9. Vælg din model i listen for at finde et smart OnePlus 9 Cover.

OnePlus 9 Cover

Her på siden finder du et af Danmarks bedste udvalg af OnePlus 9 covers. Et bagside cover til OnePlus 9 beskytter godt mod hverdagsslitage og eventuelle slag. Disse findes især i silikone, fleksibel-og hård plastik og føles utrolig bløde at holde om. Derudover er de stødabsorberende ved tab. Et andet populært valg er et OnePlus 9 flip cover, som beskytter begge sider af telefonen. Disse er desuden utrolig funktionellle med smarte kortlommer og en standerfunktion, så du nemt og praktisk kan streame film, se video mm. 

OnePlus 9 Skærmbeskyttelse 

Mindsk risikoen for at skærmen på din smartphone bliver helt ødelagt efter et uheldigt fald ved at påføre skærmbeskyttelse til OnePlus 9. Et beskyttelsesglas til OnePlus 9 vil nemlig absorberer størstedelen, af den kraft, et slag vil medføre, og skærmen på din telefon har dermed større sandsynlighed for at forblive intakt. Hvis du derimod vil have skærmbeskyttelse, som er fuldkommen diskret, kan du tilkøbe et beskyttelsesfilm OnePlus 9, som er tyndt og gennemsigtigt. Dette yder dog ikke samme effektive beskyttelse som et beskyttelsesglas, da det kun beskytter mod fedtede fingre og overfladiske ridser.