Indkøbskurv

Samsung Galaxy S9 Plus Cover - Skærmbeskyttelse - Oplader

Samsung Galaxy S9 Plus

Samsung Galaxy S9 Plus Cover og Skærmbeskyttelse

Lige her finder du de Bedste Samsung Galaxy S9 Plus Covers INCOVER kan tilbyde. Uanset hvilken type Cover eller Skærmbeskyttelse til Samsung Galaxy S9 Plus du ønsker kan du finde det hos INCOVER. Vælg hvilken type Tilbehør til Samsung Galaxy S9 Plus som du ønsker ved at bruge filtrene.

Sortering
Sortering
Tilbud
Pris (lav til høj)
Pris (høj til lav)
Nyeste
Best Sellers
120
240
360
Alle

Samsung Galaxy S9+ (Plus) Cover

i 2018 udkom Samsung med endnu en smart ny S-Serie af smartphones, Serien bestod af Samsung Galaxy S9 og S9+ (Plus), S9+ (Plus) modellen er af disse to en større model på nærmest alle punkter.

telefonen har blandt andet en stor skærm på 6,2", 12Mp kamera samt et stort batteri på 3500mAh. En telefon som man helt sikkert gerne vil passe godt på, med et Samsung Galaxy S9 Plus Cover nedsætter du risikoen for at telefonen tager skade ved tab og slag.

Her på INCOVER finder du et bredt udvalg af covers til Samsung Galaxy S9 Plus så chancen for at du kan finde et der passer til din smag er stor. Køber du et Samsung Galaxy S9+ cover har på siden betaler vi for fragten og sørger for hurtig levering.

 

Samsung Galaxy S9+ (Plus) Håndværker Cover

Skal du bruge et cover som er mere solidt end de fleste, så skal du ud og finde et Samsung Galaxy S9 Plus Håndværker Cover. Disse covers er oftest lavet i en kombination af forskellige materialer som gør dem med modstandsdygtige mod diverse slag og stød. Foruden den meget gode beskyttelse har de fleste Samsung Galaxy S9+ Håndværker Covers også en meget cool og massivt look.

 

Samsung Galaxy S9+ (Plus) Skærmbeskyttelse

Skærmen er et af de mere udsatte områder på telefonen, det er derfor altid smart at købe Skærmbeskyttelse til Samsung galaxy S9 Plus da den har en stor 6,2" skærm. Samsung galaxy S9 Plus Skærmbeskyttelse tager imod de slag og ridser skærmen eller kunne have fået.