Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8.7" Håndværker Case m. Bærestrop & Skulderstrop - Sort

199,00 kr
  • Lagerstatus

    Ikke på lager
  • Fragt fra 29 kr.

    100 dages returret

Her får du et børne cover til Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8.7" som både er meget praktisk og samtiig har et fedt design med et mønster på bagsiden, der minder om en bikube.

Med dette tablet børnecover kan du sikre dig en bedre beskyttelse af din tablet mod både skrammer og tab. Det er utroligt nemt at håndtere og kan stå selv ved hjælp af standeren, som også benyttes som håndtag. Derfor fungerer dette børnevenlge cover helt perfekt, når dit barn skal se film, spille, læse eller skrive. 

Dette Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8.7" cover kan nemlig holde til børns til tider hårde behandling, da det er frmstillet til at være meget stødsikkert. Ligeledes er det hævet 3mm over kanten på skærmen, så skærmen beskyttes, hvis tablet lægges med skærmen nedad.

Den smarte skulderstrop gør det endnu nemmere at have din tablet med på tur, og den fungerer også som en ekstra sikkerhed til at forhindre tab.

Der er selvfølgelig adgang til alle knapperne og mulighed for at tilslutte både hovedtelefonstik og oplader, mens coveret er på.

EAN 5712577060046 Vare nr. 4157287902 Type Bagside Cover, Børne Cover, Håndværker Cover Brand INCOVER Farve Sort Materiale Silikone / EVA Skum Feature Ståfunktion