10170358a 3 1000x1000

PowerBanks er blevet populære!

Power Banks er blevet populære. Og det er ikke så mærkeligt, for nu undgår du at løbe tør for strøm!

Du har sikkert hørt om en Power Bank, men hvad er det helt præcist?

  • En PowerBank er en oplader til din smartphone, tablet eller kamera.
  • Gemmer strøm til senere brug til din smartphone eller tablet.
  • En PowerBank tilkobles med et USB kabel. Den ene ende sættes i din smartphone, tablet eller kamera. Og den anden ende i powerbanken. 

10170358a-2_1000x1000Det eneste du skal sørge for er, at PowerBanken skal lades op, så den kan opbevare strøm til din enhed når du får brug for det. På denne måde slipper du for at din smartphone, tablet eller kamera løber tør for strøm, når du er ude på farten og skal bruge den.

Du oplader powerbanken ved at sætte den ene ende af USB kablet i powerbanken, og den anden ende i din oplader til smartphone, eller computer. 

I en tid hvor vi er storforbrugere af smartphones og tablets!

Vi er efterhånden blevet storforbrugere af smartphones og tablets. Vi bruger vores enheder til meget, og det er vigtigt vi har strøm på vores enheder. Mange bruger sin smartphone til for eksempel køb af billet til offentlig transport, kalender, mail og meget mere. Og så er det træls hvis der ikke er mere strøm på enheden. Det er derfor en genial opfindelse med PowerBanks! – og så er de ret billige oveni købet.

10170358a-1-1

Stort udvalg af PowerBanks
Der er et stort udvalg af PowerBanks. Du kan vælge mellem mange forskellige designs og priser. Derudover findes der forskellige størrelser, i forbindelse med hvor meget de kan lade op, og hvor mange USB indgange de har. Vi har fundet et bredt udvalg til dig! Klik ind og se på de mange forskellige PowerBanks + Gratis fragt!
PowerBank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *