Indkøbskurv

iPhone 15 Pro Max

iPhone 15 Pro Max

iPhone 15 Pro Max Cover og Skærmbeskyttelse

Stort udvalg af Covers til iPhone 15 Pro Max. INCOVER tilbyder et unikt sortiment af covers, skærmbeskyttelse og andet Tilbehør til iPhone 15 Pro Max. Vælg din model i listen for at finde et smart iPhone 15 Pro Max Cover.

Sortering
Sortering
Tilbud
Pris (lav til høj)
Pris (høj til lav)
Nyeste
Best Sellers
120
240
360
Alle
Side
Side

iPhone 15 Pro Max covers, skærmbeskyttelse og tilbehør

Smartphones har revolutioneret vores liv på mange måder, og med lanceringen af iPhone 15 Pro Max har Apple endnu engang rykket barren for innovativ teknologi. For at holde din nye investering i topform, er det afgørende at give din 15 Pro Max den helt rigtige beskyttelse. Og det gør du allerbedst et cover og skærmbeskyttelse, der matcher din iPhone.  

Her på siden finder du derfor et bredt udvalg af covers, skærmbeskyttelse og tilbehør til iPhone 15 Pro Max.

Vælg det perfekte cover

Når det kommer til at vælge det rigtige cover til din iPhone 15 Pro Max, er særligt 3 faktorer, du bør tage med i dine overvejelser.

1# Beskyttelse og stil

Et iPhone 15 Pro Max cover skal først og fremmest beskytte din mobil mod stød, ridser og skader. Sørg derfor for, at det er lavet af holdbart materiale, der kan modstå dagligdagens strabadser. Samtidig dit cover også den perfekte mulighed for at udtrykke din personlige stil – covers til iPhone 15 Pro Max findes nemlig i et væld af designmuligheder.

2# Tyndt vs. robust design

Overvej, om du foretrækker et tyndt og let cover, der bevarer din Pro Max’s slanke profil. Eller om du foretrækker en mere robust beskyttelse med ekstra polstring, så din mobil altid er ekstragodt beskyttet. Alt efter, hvordan din hverdag ser ud, kan de to designvarianter gøre hele forskellen. Men glem ikke, at selve covermateriale selvfølgelig også har en hel del at sige i forhold til, hvor godt din mobil er beskyttet.

3# MagSafe kompatibelt

En af de smarteste features ved 15 Pro Max, er MagSafe teknologien, som bl.a. åbner op for trådløs opladning og massevis af smart tilbehør. Når du skal vælge cover, er det derfor en overvejelse værd, om ikke også dit cover skal være MagSafe kompatibelt. Så slipper du f.eks. for at fjerne dit cover, hver gang du vil oplade din iPhone.

iPhone 15 Pro Max skærmbeskyttelse

Skærmen er en af de mest sårbare dele på din iPhone 15 Pro Max. Netop derfor er det vigtigt at investere i den rette skærmbeskyttelse som supplement til dit cover, så både for- og bagsiden er godt beskyttet.

Hærdet glas eller plastik

Du har muligheden for at vælge mellem hærdet glas eller plastikskærmbeskyttelse. Hærdet glas er mere holdbart og giver en bedre følelse, mens plastik er mere prisvenligt.

Privacy skærmbeskyttelse

Hvis du ønsker ekstra privatliv, kan du overveje en skærmbeskyttelse med indbygget privatlivsfilter, der forhindrer nysgerrige øjne i at se din skærm fra siden.

Massevis af tilbehør til din iPhone 15 Pro Max

Ud over cover og skærmbeskyttelse er der et hav af muligheder for at toppe din mobiloplevelse med lækkert tilbehør. Her på siden finder du f.eks. et bredt udvalg af True Wireless headsets, som passer perfekt i lommen eller tasken, så du altid har din yndlingsmusik lige ved hånden.

Eller hvad med at udnytte din 15 Pro Max’s MagSafe funktion til at lade din mobil trådløst? Eller sørge for, at dine personlige ejendele altid er samlet ét sted med en smart kortholder, som monteres på bagsiden af din mobil eller dit cover?