Office 620822 640

TIPS TIL APPLES NYE STYRESYSTEM iOS 10

Apples nye styresystem iOS 10 er igen kommet med en række nye muligheder til din Iphone. I dette blogindlæg vil vi gå i dybden med, hvilke nye ændringer der er kommet med det nyeste styresystem. Måske indeholder din iPhone funktioner du slet ikke vidste den havde? Læs med her, og få det fulde overblik over hvilke funktioner din iPhone har med iOS 10! 

SÅDAN SKAL DU ÆNDRE LYSSTYRKEN PÅ LOMMELYGTEN

Du kan nu selv bestemme hvor stærkt lyset skal være på din lommelygte.

Tryk på lommelygten i kontrolcenteret, og vælg den lysstyrke der passer til dit behov. Med denne funktion kan du bruge din lommelygte, som læselampe uden at have spotlight i soveværelset. Derudover er lommelygten god at have, hvis du er på vej hjem i den mørke vintertid. 

TILPAS SKRIFTSTØRRELSEN SÅ DEN PASSER TIL DIT BEHOV

Du kan med iOS selv vælge, hvor stor skriften skal være på en tekst du læser. Du kan ved hjælp af forstørrelsesglasset tilpasse skriftstørrelsen.

Du skal gå ind i indstillinger > generelt > tilgængelighed og slå forstørrelsesglas til. På denne måde kan du indstille din telefon til den valgte skriftstørrelse, når du læser en tekst. Dette er en smart funktion da vi alle har forskellige syn, og man har derfor muligheden for at tilpasse skriftstørrelsen efter sit personlige behov, når man læser i f.eks. en E-avis.

ARKIVER SOM PDF

Du kan nu også arkivere alt som PDF fil og dermed videresende eller printe dokumentet. Det er derfor nu en mulighed at udskrive eller gemme dokumenter i PDF format. Denne mulighed tror jeg vi er mange der har ventet på, og nu er det netop en mulig funktion at anvende! På denne måde behøver du ikke at skulle finde din computer frem for at kunne udskrive.

HOLD OVERBLIKKET OVER DIN SØVN

Med sengetid kan du indstille et bestemt tidspunkt, hvor du planlægger at gå i seng og stå op. Du får en påmindelse når det er tid til at gå i seng, og du vil vågne til nye toner.  

Hvis ikke du allerede har opdateret din telefon med det nye iOS 10, så er det bare med at komme i gang! Det eneste du skal gøre, er at gå ind i Instillinger > generelt > softwareopdatering. Herefter skal du trykke på “Hent og installer”. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *