Indkøbskurv

Samsung Galaxy S6 Edge Plus Cover - Skærmbeskyttelse - Oplader

Samsung Galaxy S6 Edge Plus

Samsung Galaxy S6 Edge Plus Cover og Skærmbeskyttelse

Lige her finder du de Bedste Samsung Galaxy S6 Edge Plus Covers INCOVER kan tilbyde. Uanset hvilken type Cover eller Skærmbeskyttelse til Samsung Galaxy S6 Edge Plus du ønsker kan du finde det hos INCOVER. Vælg hvilken type Tilbehør til Samsung Galaxy S6 Edge Plus som du ønsker ved at bruge filtrene.

Sortering
Sortering
Tilbud
Pris (lav til høj)
Pris (høj til lav)
Nyeste
Best Sellers
120
240
360
Alle
  1. - 43 %
    Samsung Galaxy S6 Edge+ Beskyttelsesfilm

    Samsung Galaxy S6 Edge+ Beskyttelsesfilm

    Tilbudspris 28,00 kr Normalpris 49,00 kr

Er du klar til Samsung Galaxy S6 Edge Plus?!

Den utroligt populære Samsung Galaxy S6 Edge er nu endelig kommet i en phablet udgave, så elskere af store skærme, endelig får mulighed for den lækre afrundede skærm, som første gang så dagens lys med den første udgave af Samsungs Edge serie. Det betyder at du med Samsung Galaxy S6 Edge Plus er helt oppe i 5.7" hæsblæsende flotte tommer! Selve designet vil synes at være lig lillebroderen, og det er heller ikke helt forkert, for det er stort set identisk, og betyder at du med Samsung Galaxy S6 Edge Plus får en lækker sammensætning af glas og metal, sammen med den nu næsten ikoniske skærm der går ned over hjørnerne på telefonen.

 

Masser af tilbehør til Samsung Galaxy S6 Edge Plus

Som tilfældet med den uhyre populære Samsung Galaxy S6 Edge, hvor der allerede findes et væld af tilbehør, så kan du også finde en lang række af tasker, covers, skærmbeskyttere og alt mulig andet tilbehør til Samsung Galaxy S6 Edge Plus her hos INCOVER Vi har sørget for at have masser af nyt og smart tilbehør klar, til når Samsung Galaxy S6 Edge Plus kommer i handlen, så du ikke står og mangler livsvigtig beskyttelse til Samsung Galaxy S6 Edge Plus, lige så snart du har fået fingre i den. Selvom der er brugt de lækreste materialer i skabelsen, så er der masser af gode grunde til at pakke den godt ind og sikre god beskyttelse. Den imponerende skærm giver naturligvis en lang række udfordringer i daglig brug beskyttelsesmæssigt, og det derfor enormt vigtigt at du har en god skærmbeskytter eller et super cover, der kan sikre dig mod stød og slag, så du undgår de trælse ridser og skrammer, der kan være med til at ødelægge oplevelsen af din Samsung Galaxy S6 Edge Plus.

 

Beskyt din Samsung Galaxy S6 Edge Plus

Det er næsten blevet standard at montere en god skærmbeskytter som noget af det første på en ny telefon, de dyre reparationer forbundet med de store flotte skærme, gør at langt de fleste vælger den sikre løsning, i at pakke Samsung Galaxy S6 Edge Plus godt ind, så den imponerende skærm, ikke kommer til skade. Kanterne kan naturligvis være lidt udsatte på en model i denne størrelse, og derfor vælger mange et flot design cover til at passe på både for- og bagside på Samsung Galaxy S6 Edge Plus.

 

Altid det nyeste udstyr til Samsung Galaxy S6 Edge Plus

Det er vores opgave at sikre at du ikke gå ned på udstyr til din Samsung Galaxy S6 Edge Plus, og det er uden tvivl også derfor du besøger INCOVER! Vi leverer det bedste tilbehør til den bedste pris, og vi gør det lynhurtigt, så du ikke skal vente på dit nye tilbehør. Vi har masser af tilbehør klar til din Samsung Galaxy S6 Edge Plus, så det er bare at gå i gang med at finde nyt tilbehør til den herunder - God fornøjelse!